Jídelní lístek - výběr

Jídelní lístek - výběr 

Speciální nabídka

platné od 7.11.2019

Telecí francouzský tatarák

jemně mletá telecí mléčná kýta, capari, šalotka, majonéza, citron, pažitka,rozpečená česneková bageta, cherry rajčata

158g
248,–

Zvěřinový tatarák

mletý srnčí hřbet se šalvějí, divokým kořením a pečeným česnekem, šalotkou a žloutkem, rozpečené česnekové chleby

150 g
258,–

Tatarák z pravé svíčkové

jemně sekaný tatarák s pikantní remuládou, cibulkou a žloutkem, česnekové topinky

100g/150g/200g
0,–

Polévky

Kulajda

smetanou zjemněná tradiční polévka z lišek a hříbků, brambor, čerstvého kopru, domácí zastřené vejce /MATOUŠKOVI/ /1,3,7/

76,–

Slepičí vývar

silný vývar z masitých slepic s kořenovou zeleniou a domácími nudlemi

72,–

Malá jídla

Carpaccio

tenké plátky pravé svíčkové z mladého býka s bazalkovým pestem, vyzrálým parmezánem a olivovým olejem

0,08 kg
188,–

Smažená kuřecí křídla Louisiana

podáváme s řapíkatým celerem a karotkou ,blue chesse omáčka

0,50 kg
188,–

Hovězí tatarák

mleté hovězí zadní /OŘECH/, vaječný žloutek /MATOUŠKOVI/, námi dochucený tatarák s cibulí, hořčicí, kyselou okurkou a papričkami jalapeňos, topinky na vepřovém sádle s česnekem /1,3,4,6,10/

0,15 kg
242,–

Chicken quesadilla

pšeničná tortilla plněná kuřecím masem a sýrem cheddar, tomatová salsa, zakysaná smetana,na přání feferonka piri piri

0,1kg
188,–

Tatarák z lososa

na francouzský způsob se šalotkou, kapari, řasami wakame a chia semínky ochucený limetkovou majonézou, česnekové tousty

0,1kg
228,–

96,–

Saláty

Chicken caesar salát

196,–

Kachní salát

zauzená francouzská kachní prsa se sušenými rajčaty a česnekem na listech mladého špenátu a ledového salátu s kapari, hoblinkami parmezánu a mandlemi

224,–

Fetaki salát

krémový sýr fetaki naložený v pestu z řapíkatého celeru a česneku se zeleninovým salátem, olivami "tonde" a sladkokyselím dresinkem

186,–

Denní salát

čerstvý salát z paprik, rajčat, okurek / z listových salátů / okurkový / tomatový /10/

58,–

Coleslaw salát

58,–

Těstoviny a rizota

těstoviny připravujeme „al dente“ (tužší na skus)

Spaghetti agli olio

s česnekem, pancettou, chilli papričkami, olivovým olejem a parmezánem

174,–

Penne mezze bolognese

tradiční boloňské ragú s kořenovou zeleninou a červeným vínem, zjemněné smetanou a sypané parmezánem

182,–

Risotto filleto di maiale

krémové risoto z rýže arborio s nudličkami z vepřové panenky, pestem ze sušených rajčat, bílým vínem a cuketou, sypané parmezánem

188,–

Z grilu

Úprava Sous vide – maso upravené při nízké teplotě ve vakuu, které si udrží plnou svoji šťavnatost a poté je maso opečené na roštu

Rib eye steak

s čertsvými keňskými fazolkami na anglické slanině a omáčkou demi - glace

0,3 kg
308,–

Vepřová pečená žebra Jack Daniels

vepřová žebra pečená v pikantí marinádě Jack Daniels, kukuřičný klas ochucený bylinkovým máslem

0,45 kg
258,–

Grilovaný rump steak

s pikantní řepou v portském víně, cibulí, rukolou a pepřovou omáčkou demi - glace

0,25 kg
288,–

Tagliata z pravé svíčkové

se zeleným pepřem naloženým ve vinném octu, čerstvým rozmarýnem, cherry rajčaty, rukolou a parmezánem, česneková bageta

0,15 kg
288,–

Farmářské kuřecí supreme

marinovaný v thajské marinádě s čerstvou julienne zeleninou na bylinkovém másle a silnou kuřecí šťávou

0,2 kg
218,–

Pečené vepřové koleno

na černém pivu s pikantním cibulovým salátem, hořčičnou omáčkou a opečenými česnekovými chleby

0,5 kg
248,–

Grilovaná panenka

vepřová panenka grilovaná s pancettou, omáčka ze, slivovice a švestek, na bylinkovém másle restovaná zelenina /HRÁŠKOVÉ LUSKY, KAROTKA, CIBULE, PAPRIKA/

0,2 kg
264,–

Grilovaný losos

s lanýžovou omáčkou, pažitkovo-bramborové pyré a s romaneskem na bylinkovém másle

0,2 kg
286,–

Hovězí žebra

vykoštěná hovězí žebra pečená v pivní hořčicové marinádě s křenovým červeným zelím a česnekovými chleby

0,35kg
268,–

Tradice & kvalita

Chilli con carne

ostré nudličky hovězího boku s fazolemi v tomatové omáčce sypané jarní cibulkou, rozpečené česnekové chleby

0,2kg
186,–

Půlka pečené kachny

půlka pečené kachny se dvěmi druhy knedlíků (houskový, bramborový) , červeným a bílým hlávkovým zelím

1 kg
258,–

Svíčková pečeně na smetaně

z hovězího špikovaného krku, tradiční smetanová omáčka, brusinky, u nás vyráběné houskové knedlíky

0,15 kg
194,–

Kuřecí sezamový řízek

křupavý řízek obalený v sezamové strouhance se smetanovou bramborovou kaší a coleslaw salátem

0,2kg
178,–

Přílohy

Smažené hranolky

48,–

Bramborová kaše

48,–

Česneková bageta

48,–

pažitkovo-bramborové pyré

48,–

Houskové knedlíky

48,–

Rozpečený chléb

42,–

Čerstvé pečivo

22,–

Bramborové chipsy

48,–

Zeleninové přílohy

Restovaná zelenina /kukuřice, karotka, císařské hráškové lusky/na bylinkovém másle/7/

48,–

Restované fazolky na slanině s karotkou a šalotkou

48,–

Omáčky

Blue cheese

28,–

Salsa

28,–

BBQ omáčka

28,–

Domácí majonéza

28,–

Chipotle majonéza

28,–

Dezerty

Ananasové ravioli

tenké plátky ananasu s vanilkovým mascarpone a čerstvými jahodami

98,–

Cheesecake

s domácí borůvkovou marmeládou v zakysané smetaně a vanilkovou zmrzlinou

118,–

Fondant au chocolat

/DOBA PŘÍPRAVY 15 MIN/ na objednávku pečený čokoládový dort, smetanová zmrzlina s levandulí, omáčka z ostružin /1,3,7,8,12/

112,–

Kopeček zmrzliny

domácí italská zmrzlina

34,–

Informace o alergenech Vám velmi rádi poskytneme a doporučíme vhodnost přísad či jídel.Platnost od 18.12.2014 /změna sortimentu a cen vyhrazena/ V souladu se směrnicí 1169/11 EU o povinnosti označování alergenových složek nově uvádíme obsažené alergeny u každého jídla nebo nápoje, které nejsou podávány v originálním obale v malé závorce za jejím názvem. Jejich význam můžete nalézt např na následující adrese: https://g.denik.cz/33/51/alergeny-hb.jpg Uvedené ceny jsou platné při platbě v hotovosti. Při platbě platební kartou Vám bude účtována cena zvýšená o poplatek na náklady spojené s provedenou transakcí podle druhu Vaší karty v souladu se Zákonem o platebním styku č. 284/2009 Sb.

 


Rezervujte si stůl zdarma, pohodlně a spolehlivě s Restu.cz