Polední nabídka - obědové menu

Polední nabídka - obědové menu

od 8.2.2016 do 15.2.2016 platí od 11:00 do 14:30 nebo do vyprodání.

Pondělí

Polévka dneHrstková se špekem z mangalica /“prase s vlnou“/39,- Kč
I.Penne se zauzeným lososem /u nás zauzený na dubovém dřevě s domácí smetanou, rajčetem a koprem 108,- Kč
II.Smažený květák v sezamové strouhance, vařené brambory, tatarská omáčka s kapary 104,- Kč
III.Slepičí roláda z prsou na paprice /český chov/ zjemněné domácí smetanou, houskové knedlíky98,- Kč
IV.Tip šéfkuchaře: Zvěřinový cheeseburger z daňčí a kančí kýty ochucený rozmarýnem, houbové ragú, plátky rajčat, sýr ementál, smažené bramborové plátky, majonéza s brusinkami134,- Kč
 

Úterý

Polévka dneHrstková se špekem z mangalica /“prase s vlnou“/ 39,- Kč
I.Linguine s tyrolským špekem, šalotkou a papričkou piripiri, parmezán98,- Kč
II.Nachos s kuřecím masem /farma České Meziříčí/a jalapeňos, zapečené cheddarem, tomatová salsa, listové saláty, zakysaná smetana114,- Kč
III.Konfitovaná uzená vepřová krkovice /farma český Dvůr/, česneková omáčka, smetanový špenát, bramborové knedlíky104,- Kč
IV.Tip šéfkuchaře: Grilovaná hovězí roštěná /farma Krucemburk/, pečené grenaille na másle s tymiánem, vídeňská cibulka128,- Kč
 

Středa

Polévka dneČesnečka se sýrem, šunkou a chlebovými krutony39,- Kč
I.Grilované kachní prso /český chov/ naložené v bazalce a červeném pepři, risotto s pestem ze sušených rajčat, černé olivy, parmezán108,- Kč
II.Vepřový pečený karbanátek /farma Vysočina/ s houbami, šťouchané brambory s pažitkou a česnekem, nakládané okurky114,- Kč
III.Krůtí játra /farma Sedlčany/, tomatová omáčka s paprikou, pečená kulatozrnná rýže92,- Kč
IV.Tip šéfkuchaře: Stroganoff z vyzrálého hovězího flanku //farma Krucemburk/, okurky, cibule, rajčatové pyré//, hranolky118,- Kč
 

Čtvrtek

Polévka dneČesnečka se sýrem, šunkou a chlebovými krutony39,- Kč
I.Spaghetti s krůtím masem /farma Sedlčany/, zelenými fazolkami, chilli papričkou, sušenými rajčaty a česnekem, parmezán98,- Kč
II.Smažená vepřová kotleta /farma Vysočina/, bramborový salát s olivovým olejem, červenou cibulí, hráškem a dijonskou hořčicí118,- Kč
III.Borůvkové knedlíky z tvarohového těsta, rozpuštěné máslo, šlehačka104,- Kč
IV.Tip šéfkuchaře: Vepřová panenka „Wellington“ /farma Vysočina/ pečená v listovém těstu s houbami a vepřovou šunkou, zeleninový listový salát128,- Kč
 

Pátek

Polévka dneKapustová s pikantní zauzenou klobásou39,- Kč
I.Zapečené těstoviny s kuřecím masem /farma Rašovice/ se sýrem mozarella, smetanou, bazalkou a tomaty, trhané listové saláty98,- Kč
II.Smažený hermelín plněný španělským salámem Chorizo, vařené brambory, tatarská omáčka108,- Kč
III.Hovězí plátek z květové špičky, znojemská omáčka, rýže parboiled104,- Kč
IV.Tip šéfkuchaře: Zauzená kachní prsa, trhané saláty s čerstvou zeleninou a pečenou žlutou paprikou, zálivka z vinného octa a šalotky, česneková francouzská bagety 118,- Kč
 

DĚTSKÁ VÍKENDOVÁ NABÍDKA

Sobota 6.2.2016DĚTSKÉ VÍKENDOVÉ MENU za 1,- Kč - Grilované kuřecí prso, hranolky, domácí tomatová omáčka *1,- Kč
Neděle 7.2.2016DĚTSKÉ VÍKENDOVÉ MENU za 1,- Kč - Fusilli s restovanou vepřovou panenkou, sušenými rajčaty a parmezánem1,- Kč
 

* BEZLEPKOVÉ

 

ZMĚNA NABÍDKY A CEN VYHRAZENA!

 

Uvedené ceny jsou platné při platbě v hotovosti. Při platbě platební kartou Vám budou účtovány ceny zvýšené o poplatek na náklady spojené s provedenou transakcí podle druhu Vaší karty v souladu se Zákonem o platebním styku č. 284/2009 Sb.

 


Rezervujte si stůl zdarma, pohodlně a spolehlivě s Restu.cz